NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Primarul de Bălți a spus PAS și l-a ales pe Gligor

După ce a candidat independent și a câștigat alegerile locale din Bălți cu doar 7 mii de voturi, Nicolai Grigorișin revine în partid, dar nu în cel al lui Renato Usatîi, ci al lui Ștefan Gligor. La scrutinul din toamnă, edilul va candida din partea Partidului Schimbării. Grigorișin este sigur că va câștiga un nou mandat de primar.

„Anunț oficial că la alegerile locale din 2023 voi candida din partea Partidului Schimbării ”, a declarat Nicolae Grigorișin.

Nicolai Grigorișin a recunoscut că a fost „curtat” de mai multe formațiuni politice, dar a ales Partidul Shimbării pentru că Ștefan Gligor l-ar fi susținut și încurajat în alegerile precedente.

„Da, am avut propuneri din partea a trei formațiuni politice. Nu voi spune care anume. Au fost propuneri, inclusiv din partea partidului de guvernământ”, a adăugat primarul.

În timp ce primarul se laudă cu mai multe proiecte de infrastructură, sociale și culturale, bălțenii spun că Grigorișin nu s-a remarcat aproape prin nimic.

„Cu excepția unor trotuare și drumuri el nimic nu a făcut.”

„Deocamdată ține orașul în ordine. Vom vedea ce va fi mai departe. Cred că ar fi putu face mai mult. Pe strada Sorocii e un dezastru total.”

„El se străduie, dar alte multe minusuri despre care oamenii cunosc. Nu știu nimic despre acest partid. Știu că a fost cu Usatîi. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba.”

„El mie nu-mi place deloc. Nici ca primar. Spune că este gospodar, nu politician, dar nu văd în el nici un om gospodar, nici un om politic. Nimeni”, au spus bălțenii.

Dacă la Bălți și-au ales deja candidatul, la Chișinău, această decizie durează.

„Nu este atât de simplu să anunți la început de an un candidat pentru municipiul Chișinău, din motiv că noi încercăm să identificăm o soluție eficientă, cu șanse, nu din interes și egoism politic. Nu am ales un candidat, dar lucrăm la acest capitol”, a anunțat Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării.

Amintim că Nicolai Grigorișin a câștigat alegerile locale în 2021, din al doilea tur. La urnele de vot s-au prezentat doar 10% din alegători. Oamenii au refuzat să meargă la vot, supărați că Marina Tauber a fost scoasă din cursa electorală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"