NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Prioritățile cheie a candidatei Violeta Ivanov: Apă potabilă de calitate, sistem de canalizare și iluminat stradal

Până în 2024, toate satele din Republica Moldova vor beneficia de apă potabilă la robinet, sistem central de canalizare și iluminat stradal. Asta în cazul în care candidatul din partea Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov va obține mandatul de președinte al Republicii Moldova. Despre acestea a anunțat politiciana la o întâlnire cu alegătorii din satul Corbu, raionul Dondușeni. De asemenea, Ivanov își propune să susțină tinerii care vor să-și deschidă o afacere în mediul rural.

Locuitorii din Corbu au încredere în Violeta Ivanov și speră că, datorită ei, drumurile din sat vor fi asfaltate și iluminate.

 „Am luat cunoștință cu programa Partidului „ȘOR” de a construi drumuri și ajuta la canalizare, aprovizionarea cu apă potabilă, la iluminare stradală. Toate aceste lucruri sunt foarte binevenite”.

Ne va face satul mai frumos, așa cum se arată la televizor. Vrem ca și în localitatea noastră să se implementeze lucruri frumoase.  Un viitor mai bun pentru copiii buni”.

Vedem cât de mult Ilan Șor ajută populația. Face donații, repară drumurile. Uitați-vă cum s-a transformat Orheiul. Cât de frumos a a fost amenajat și au fost create locuri de muncă. Dar, noi aici nimic nu avem”.

Văd că partidul „Șor” se ține de cuvânt și implementeză toate proiectele”.

Primarul localității, Victorin Slipenchi afirmă că echipa Partidului „ȘOR” vine în ajutor de fiecare dată când este nevoie.

La prima adresare pe care am avut-o la partid în format liber, pentru un teren de joacă, s-a acceptat într-un timp foarte scurt. Terenul, deja a fost dat în exploatare. Cred că în continuare lucrurile vor merge spre bine. Sunt foarte deschiși, ampli la orice întrebare, când ne-am adresat ne-au ajutat”, a menționat primarul satului Corbu, Victorin Slipenchi.

Violeta Ivanov a dat asigurări că până la finele anului, satul Corbu va fi iluminat în totalitate. Iar dacă va aleasă  președinte, proiectele bune vor ajunge în toată țara.

După cum am promis că până la sfârșitul anului vom ilumina satul, deoarece nu poți să vorbești de securitatea celor care trăiesc aici fără iluminat stradal. Așa cum am promis și am făcut în toate localitățile, și aici în Corbu, până la sfârșitul anului vom ilumina satul”.

Totodată, Violeta Ivanov a menționat că satul Corbu are un potențial turistic nevalorificat și i-a îndemnat pe tineri să deschidă o pensiune agro-turistică în localitate. Politiciana a promis că dacă va obține mandatul de președinte, fiecare agent economic va beneficia de ajutor din partea statului.

 „ În situația în care statul le va oferi de la cinci până la 10 mii de euro într-un sat, într-o căsuță este posibil ca să faci ceva. De aceea noi am venit cu această propunere și prioritate”, a precizat Violeta Ivanov.

Violeta Ivanov a îndeplinit funcția de ministru al Ecologiei și Resurselor Naturale între 2008 și 2009, iar din 2009 până în prezent este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"