NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Prioritățile lui Igor Talmazan în noua funcție de secretar general al Guvernului

Continuitatea proiectelor demarate anterior și o bună conlucrare cu administrația publică locală. Acestea sunt doar câteva din prioritățile noului Secretar General al Guvernului, Igor Talmazan. Oficialul își va exercita noile atribuții de serviciu începând cu ziua de astăzi.

„Ca priorități de bază mi-am propus să asigur continuitatea acelor proiecte bune care au fost inițiate deja la Cancelaria de Stat, și anume asigurarea sporului operațional al Guvernului, în implementarea și elaborarea politicilor statului, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. De asemenea, vom exercita în modul corespunzător atribuțiile de mediere, reprezentare, coordonare instituțională, de administrarea bunurilor publice care deja sunt în gestiunea nemijlocită a Cancelariei de Stat”, a declarat Igor Talmazan, secretar general al Guvernului.

Igor Talmazan a declarat că în timpul apropiat va prezenta societății și un plan de acțiuni.

„Desigur că vom asigura o conlucrare cât mai eficientă cu administrația publică locală, conform domeniilor de competență care sunt atribuite nemijlocit Cancelariei de Stat. Cu mediul de afacere ne vom strădui să avem o conlucrare cât mai eficientă pe domeniul ce ține de monitorizarea controalelor de stat, care de asemenea este o atribuție a Cancelariei de Stat și multe alte domenii care urmează a fi nemijlocit stabilite de doamna prim-ministru și de către Guvern”, a adăugat Igor Talmazan, secretar general al Guvernului.

Amintim că, ieri, Igor Talmazan a demisionat din funcția de șef al Serviciului Vamal și a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului. Decizia a fost lansată în cadrul ședinței de ieri a Cabinetului de miniștri, care a avut loc la Edineț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"