NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Probe noi în cazul omorului de la Elizaveta. Învinuitul are un nou avocat

Probe noi în cazul carabinierului din Elizaveta, care l-ar fi împușcat mortal pe Simion Botnari. Magistraţii Judecătoriei Bălți au decis azi să prelungească, mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile, pe numele lui Vitalie Tătaru. În același timp, învinuitul are un nou avocat.

Se admite demersul procurorului de la Procuratura Bălți, Natalia Bordei, cu privire la prelungirea măsurii preventive în privința învănuitului Vitalie Tătaru. Se prelungeste față de învinuit masura preventivă pe termen de 30 de zile.

Potrivit procurorilor, pe acest caz au apărut probe noi care urmează să fie examinate. Vitalie Tătaru încă nu a depus mărturii și nu s-a prezentat la ședința de judecată.

În calitate de conducător a urmăririi penale, consider necesar de a prelungi arestul pentru încă 30 de zile. Urmează ca instanța să se expună asupra demersului, a declarat procurorul Natalia Bordei.

Avocatul lui Vitalie Tătaru spune că nu vede temei pentru prelungirea mandatului de arest pe numele clientului său.

În viziunea noastră, motivele nu sunt suficient de întemeiate pentru prelungirea arestului. – Nu sunt suficiente? – Nu ? – De ce? – Nu vă pot spune. Mulțumesc, o zi bună.

Amintim că, la data de 13 ianuarie, în ajun de Sfântul Vasile, un tânăr de 23 de ani, din satul Elizaveta, mun. Bălți, a fost împușcat mortal într-o încăierare de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri.
Cu patru zile mai târziu, Judecătoria Bălți cu sediul la Sângerei i-a aplicat măsura de arest preventiv pe un termen de 30 de zile. După anunțarea măsurii preventive, bănuitul Vitalie Tătaru, a pledat nevinovat.
Bănuitul este deținut în penitenciarul nr. 11 din Bălți.
 
 
 
 
 

2 Comentarii
  1. […] În același timp, învinuitul are un nou avocat, transmite medianews.md cu referire la Nordnews.md. […]

  2. […] În același timp, învinuitul are un nou avocat, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata