NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Protest PAS cu „culiocul” în fața Procuraturii Generale

Partidul Acțiune și Solidaritate protestează în aceste clipe la Procuratura Generală, fiind nemulțumiți de decizia Procuraturii de neîncepere a urmăririi penale pe cazul ”kuliokul”, scrie tv8.md

Procuratura alege să închidă ochii la acte de corupție majoră, ne referim la decizia procuraturii de a nu porni o investigație împotriva lui Igor Dodon pe cazul în care Dodon primește bani într-o pungă de acest fel. Asta înseamnă mare bătaie de joc din partea Procurorului General față de acest popor, care a fost furat ani de zile. Ne întrebăm de ce Stoianoglo a aplicat la această funcție de Procuror General, dacă nu avea intenția să facă ordine. Ne-a spus că vrea să investigheze furtul miliardului, iată aici avem un episod spre unde au ajuns banii din furtul miliardului. Pentru că sunt bani transmiși de Plahotniuc lui Dodon și vedem o lipsă totală de dorință de a investiga. S-a luat o decizie foarte ușoară”, a declarat Maia Sandu, prezentă la protest.

Protest la Procuratura

Partidul Acțiune și Solidaritate protestează în aceste clipe la Procuratura Generală, fiind nemulțumiți de decizia Procuraturii de neîncepere a urmăririi penale pe cazul ”kuliokul”.

Gepostet von Partidul Acțiune și Solidaritate am Donnerstag, 25. Juni 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"