NordNews
Avem ce spune

VIDEO | PUN și-a ales candidatul la Bălți. Cine este Maxim Burduja

Partidul Unității Naționale și-a ales candidatul care va participa la alegerile locale noi din 21 noiembrie. Acesta este activistul civic Maxim Burduja, tată a șase copii. El crede că bălțenii merită la cârma orașului un om integru și transparent.


„Mai mulți prieteni din oraș mi-au zis să nu stau deoparte, să încerc. Eu fiind activist civic și tată a șase copii socot că orașul nostru nu se dezvoltă într-o direcție corectă, cât în plan urbanistic, cât în planul infrastucturii, cât și a dreptului cetățenilor. Din acest motiv consider că ideea principală pe care eu vreau să o anunț tututor locuitorilor din Bălți estă că orașul este proprietatea lor care trebuie supravegheată minuțios”, a declarat Maxim Burduja, candidat PUN.

Maxim Burduja nu este membru PUN, dar va fi susținut de partid în campania electorală. Acesta participă pentru prima dată la un scrutin electoral.

„Îmi pasă de viitorul meu și al copiilor mei. Mă doare inima pentru toți oamenii care suferă din cauza condițiilor proaste, infrastructurii proaste și a stagnării de mulți-mulți ani în care se află orașul Bălți. Prioritățile mele ca edil vor fi transparența totală, informarea sută la sută a cetățenilor cu privire la banul public, deciziile publice, patrimoniul public”, a adăugat Maxim Burduja, activist PUN.

Membrii Partidului Unității Naționale își pun mari speranțe în Maxim Burduja pentru că este un om din afara sistemului și un aprig luptător cu corupția.

„Este timpul să dăm credit celor care luptă pentru cetățenii acestei urbe, unui om care s-a făcut cunoscut pentru sacrifiul personal cu lupta pe care o duce de ani de zile pentru mediu, pentru lucrurile pe care le fac pretinșii aleși ai acestui oraș. Acest sacrificiu și această abnegație, dedicație au fost argumentele cele mai importante care ne-au convins să-i oferim lui Maxim Burduja susținerea pe linie de partid”, a precizat Octavian Țîcu, președintele Partidului Unității Naționale.

„Eu reprezint astăzi întregul colectiv al OT PUN Bălți. Vin să comunic din partea întregii echipe că noi susținem candidatura domnului Maxim Burduja din motiv că îl cunoaștem de mult, îl cunoaștem în calitate de părinte a instituției în care activez. Îl cunosc în calitate de om gospodar care interese asupra viitorului acestui oraș”, a conchis Aliona Crețu, președinte OT PUN Bălți

Tot astăzi, Partidul Acasă Construim Europa și-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar de Bălți. Este vorba despre juristul Ion Straciuc, președintele Organizației Teritoriale PACE din Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata