NordNews
Avem ce spune

VIDEO | R. Usatîi despre I. Dodon și alți politicieni: Ce-au mai zai**t oamenii

Primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi nu ezită să-l critice pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și alți politicieni, atunci când are cea mai mică ocazie. La  ediția de joi, 5 martie, a unei emisiuni de la postul TV N4, Usatîi s-a arătat indignat  atât de acțiunile viitoarei coaliții PDM-PSRM, cât și de cele ale lui Dodon și a scăpat, în acest sens, o sudalmă în direct.
 
Primarul de Bălți a trântit înjurătura, spre sfâșitul emisiunii, după ce a făcut o radiografie a politicii moldovenești. Acesta a comparat situația din țară cu monologul actualului președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski din filmul „Sluga Narodu”.
 

„ De exemplu, relația dintre socialișiti și democrați: iată că miroase subsuori de la Diacov a Bogdan Țârdea. De la Bogdan Țârdea ciorapii miroase a Pavel Filip, nu-i interesează. Ceilalți caută că asta nu-i așa.  Dacă el a declarat și a propus ceva, vreun protest și îl susțin, asta ar însemna că îl ascult pe dânsul. Prostiile astea când le asculți…rânza asta moldovenească”, a menționat Usatîi.

 
Totuși, în cadrul aceluiași discurs, liderul PPN nu a ezitat să critice acțiunile președintelui țării, care e la final de mandat în acest an.
 

„Este un film foarte bun în Ucraina „ Sluga Narodu”. În el se dă o aprecire foarte bună la ceea ce înseamnă ucrainean și la ceea ce înseamnă „hohol”. De ce Igor Nicolaevici a ajuns președinte de țară? Merge el prin Sadova pe cvadricivlu cu trei girofare în spate, patru în spate. Așa, opriți la cumetru Feghea să beau un păhar de vin. Să mergem până la cumetru Pechea pentru că a tăiat porcul… și iar cu girofarele pornite. Frumos, nu…Hăinuțele puțin le-a schimbat. Iată „kaiful” moldovenesc. Of, domnule Gonța, ce-au mai zai**t oamenii!”, a declart primarul de Bălți.

 

1 Comentariu
  1. macar spune

    De atata !!!
    Cu atataea !!!
    Chipul lui dodon va fi rastignit la presedintie, la Condrita,
    la lacul de la Sadova, in manastiri, biserici si chiar la catedrala din Porcaria lui

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata