NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Răpire pe o stradă din Bălți. Un bărbat a fost torturat pentru o datorie de 3500 de lei

Un tânăr din Bălți a răpit un bărbat pentru o datorie de 3500 de lei. Cazul a ieșit la iveală după ce sora victimei a solicitat ajutorul poliției. Din declarațiile femeii s-a constatat că, la 14 octombrie, șoferul unui automobil de marca Toyota, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bălți, l-a urcat forțat în mijlocul de transport pe fratele ei de 27 de ani și l-a dus la domiciliul său. Acolo, bărbatul a fost bătut și amenințat cu un obiect ascuțit. Tânărul din Bălți a obligat victima să-și sune rudele și să ceară bani pentru a-și obține libertatea.

„Totodată, suspectul a determinat victima să-i promită, că va solicita un credit bancar pe numele său, dar ulterior banii obținuți îi va transmite acestuia.În urma măsurilor de investigații întreprinse de polițiștii din Bălți, sub conducerea procuraturii Bălți, bănuitul a fost identificat și reținut în flagrant în timp ce a primit prima tranșă de 2000 de lei, transmisă de sora victimei.
Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani din municipiul Bălți, care a fost reținut pentru 72 de ore, iar ulterior, în urma încheierii instanței de judecată a fost plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Bălți.
Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru privațiune ilegală de libertate.
Conform legii penale persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare până la 7 ani.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata