NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi a deconspirat planurile PSRM la Bălți

Planul de acțiuni a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în municipiul Bălți a fost deconspirat de Liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi. În cadrul unei conferințe de presă, edilul de Bălți a numit doar câteva prevederi din caietul de sarcini cu privire la denigrarea imaginii sale și a echipei PN. Conform documentului, mai multe instituții media din nordul țării controlate de PRSM sunt obligate să realizeze mai multe materiale jurnalistice la comandă, în perioada 1 februarie -1 iunie 2021. Usatîi crede că socialiștii se tem de el și  vor să-și sporească într-un mod murdar șansele de victorie la alegerile parlamentare anticipate, dar și cele locale. 

„Aici ei descriu site-urile din Bălți, care lucrează pentru ei și ce exact trebuie să publice fiecare din ele, ce să scrie despre oraș, despre mine personal. Este vorba despre ziarul săptămânal „Новости Бельцы”, cu un tiraj de șase mii de exemplare pe săptămână,  „Bălți24.online” care lucrează doar în raza municipiului Bălți pentru a denigra imaginea lui Renato Usatîi și înregistrează 4-5 mii de vizualizări pe zi, dar și „Baltinews.md”, cu până  la 9 mii de vizualizări pe zi. Planul media „Bălți24.online”  include cinci știri în săptămână despre Renato Usatîi: liderul PN a votat pentru Maia Sandu, a anulat limba rusă, corupția din întreprinderile municipale Bălți, cum a fost vândut parcul pentru copii „Andrieș”, PR-ul consilierilor și deputaților PSRM, video-uri de propagandă, știri supte din deget despre Renato, filmul 13 prieteni de-ai lui Renato,”  a povestit edilul de Bălți.

Renato Usatîi a venit cu un mesaj către socialiști:

„Dodonașilor, va veni ziua în care, Dodon cu Plahotniuc vor avea de făcut o alegere, sau stau ambii în aceeașu cușcă la zoo, sau devin subiect de analiză pentru elevi la orele de biologie, cum doi idioți au încercat să îngroape țara.”

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata