NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi a fost dat în căutare de filiala Interpolul din Rusia. Liderul PN: Este deja amuzant

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a fost dat în căutare de filiala Interpol din Federația Rusă. Anunțul a fost făcut de primarul de Bălți, în cadrul unui briefing de presă. Usatîi a declarat că astfel, președintele Republicii Moldova Igor Dodon vrea să-l scoată din cursa pentru prezidențialele din toamnă.

 Cu câteva ore în urmă, forțele de securitate ruse, ocolind oficiul central Interpol din Lyon, dar și secretariatul general  al instituției au introdus în bază de date un mandat de arestare pe numele meu, pe care juriștii și avocații îl numesc “diffusion”. De obicei, dacă există un dosar penal deschis și o bază de dovezi, orice țară care urmărește o persoană sau alta, se adresează sediului din Lyon și cere un mandat de arest pe numele acestuia. Toate acestea se fac prin Interpol, documentele sunt verificate, după care Interpol ia o decizie. Când acest lucru este făcut de unii escroci în scopuri politice, atunci acest lucru se face prin intermediul notificării “diffusion” (atunci când un oarecare locotenent stă în orice țară din lume, membră al Interpolului și pur și simplu introduce în baza de date comanda “dat în căutare, iar toate țările pot vedea acest lucru).

 Renato Usatîi a declarat că Dodon nu este la prima încercare de al scoate din campania electorală, lucru care îl amuză.

Este deja amuzant. De fiecare dată campania electorală din Moldova are loc la fel. În 2014, aș fi vrut să-l ucid Cavcaliuc  prin Facebook, în 2016 a existat cazul Gorbunțov, iar acum, în 2020, când au loc alegerile prezidențiale, Dodon înțelege că le va pierde, însă aceste mișcări convulsive nu vor duce la nimic bun. ..Mă adresez către Dodon al noștru și „Dodoneii” de la Moscova, nu veți izbuti.

Amintim că liderul Partidului Nostru Renato Usatîi va fi primul în buletinul de vot la alegerile prezidențiale.

Онлайн. Очередной международный розыск во время предвыборной кампании, который организовали незаконно по просьбе Додона

Онлайн. Очередной международный розыск во время предвыборной кампании, который организовали незаконно по просьбе Додона, втайне от штаб-квартиры Интерпола в Лионе.Încă o anunțare în căutare internațională în timpul campaniei electorale, organizată ilegal la comanda lui Dodon, fără cunoștința sediului central al Interpol din Lyon.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Freitag, 11. September 2020

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"