NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi a promis bălțenilor să dizolve bordelul numit Parlamentul Republicii Moldova

Sute de bălțeni au venit ieri în Piața „Vasile Alecsandri” din Bălți pentru a-l susține pe Renato Usatîi în cursa pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova. Oamenii au scandat „Bravo Renato!”.


Primarul de Bălți a declarat că țara are nevoie de un președinte care unește, dar nu de unul care dezbină societatea. Acesta le-a promis oamenilor servicii medicale de calitate, locuri de muncă, majorarea salariilor și pensiilor.

Eu vă promit că primul lucru pe care îl voi face în funcția de președinte va fi dizolvarea acestui bordel numit Parlamentul Republicii Moldova, a declarat Usatîi.

Candidatul cu numărul 1 în buletinul de vot crede în victoria sa și în faptul că va elibera Moldova de coruptul Igor Dodon.

Dacă Dodon încearcă astăzi orice lovitură ilegală în adresa mea, peste două-trei ore mă vedeți la el în birou, în emisiunea „Renato Usatîi răspunde”. Eu nu-i voi permite să continue fărădelegile. Dodon este deja pe ultima sută de metri, a spus Renato Usatîi.

Locuitorii din Bălți sunt convinși că liderul formațiunii politice „Partidul Nostru” va face ordine în țară, așa cum a făcut-o în capitala de nord a republicii, unde a donat peste 30 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii orașului.

El se străduie pentru noi, pentru popor. Copiii noștri vor lucra aici, acasă. Nu vor fi nevoiți să plece peste hotare unde sunt păcăliți. Ei se întorc fără bani de acolo.

În primul rând, avem nevoie de stabilitate, măcar pe o perioadă de 10-15 ani, ca să putem lucra în pace, pentru că am putea face în această țară ordine.

Bineînțeles că va fi un președinte bun. Vedem cum a lucrat ca primar, a făcut totul pentru oraș și credem că totul va fi bine.

Va fi cel mai bun (președinte – notă red.) din istoria Republicii Moldova.

El nouă ne place mai mult pentru că propune mai mult, face mai mult, ajută lumea. De când îl știu este un om cinstit.

Este multă lume care se roagă pentru el, pentru sănătatea lui dar și pentru mama lui care a educat un astfel de copil.

El spune lucruri reale. Noi credem că va face ceva bine pentru țara noastră.  El va rezolva multe probleme. 

Renato Usatîi este un om de afaceri, filantrop și politician. În prezent deține funcția de primar al municipiului Bălți, în al doilea mandat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata