NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi, al doilea candidat înregistrat oficial în cursa electorală

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi este al doilea candidat la funcția de președinte al R. Moldova care a colectat semnăturile necesare pentru a fi înregistrat. Politicianul a prezentat la CEC listele de subscripție.

Renato Usatîi era așteptat la oficiul Comisiei Electorale Centrale la ora 12:30,  în pofida faptului că anterior acesta a anunțat că va veni la ora 11:30. Edilul de Bălți a avut și o explicație în acest sens:

„Să vă spun cinstit am căutat ștampila partidului împreună cu alți colegi. Am colectat în total  24 122 de mii de semnături verificate. Colegii n-au dormit un minut în această noapte, numărătoarea  semnăturilor termindându-se astăzi dimineața, la 09:30”, a menționat scurt Usatîi.

Totodată, Usatîi a declarat că nu este deranjat că nu este primul candidat înregistrat oficial în cursa electorală din această toamnă.

„Nu suntem la olimpiadă. […] nu este important care vine primul să depună listele, important este ca să convingem astăzi toți cetățenii din R.Moldova să participe la alegeri. Am văzut și auzit foarte multe voci disperate. Am discutat cu mai mulți tineri care au spus că nu au încredere în 90% din politicienii din Moldova. Alegerile din 1 noiembrie trebuie să fie o sărbătoare pentru toată lumea”, a conchis Renato Usatîi.

Din cei opt aspiranți la fotoliul de președinte al R. Moldova, deocamdată, doar Andrei Năstase și Renato Usatîi au prezentat deja CEC-ului listele de subscripție, cu semnăturile susținătorilor.

Online. Depunerea la CEC a listelor de subscripție pentru înregistrarea mea în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Online. Depunerea la CEC a listelor de subscripție pentru înregistrarea mea în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.Подаём в ЦИК подписные листы для регистрации в качестве кандидата на должность Президента Республики Молдова.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Montag, 7. September 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"