NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi: MAI este implicat în fraudarea alegerilor prezidențiale

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi acuză conducerea Ministerul Afacerilor Interne de implicarea în campania electorală în scopul favorizării contracandidatului său, Igor Dodon. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă. 

„Ministerul Afacerilor Interne este în întregime implicat în pregătirea fraudei electorale.Acesta monitorizează ilegal politicienii din opoziție. Mai mult, Ministerul Afacerilor Interne elaborează protocoale dubioase pe numele activiștiștilor civică care sunt astăzi împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Renato Usatîi.

Totodată, Usatîi spune că ministrul de Interne, Pavel Voicu ar fi transformat instituția de forță într-un staff electoral, care l-ar susține necondiționat pe contracandidatul său, Igor Dodon.

„Ieri am primit un mesaj de la un comisariat de poliție. Bună ziua domnule Usatîi. Am primit indicație de la MAI IGP, parvenită desigur la indicația conducerii țării ca poliția de raioane să închidă ochii la aceea că PSRM-iștii vor activa pe tot teritoriul R.Moldova în ziua alegerilor și vor cumpăra alegătorii cu bani și băutură. Intervenim numai în cazurile când sunt admise încălcări de către oponenții electorali al lui Dodon” a mai adăugat Usatîi.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. Renato Usatîi va fi primul în buletinul de vot, iar Igor Dodon al optulea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata