NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Renato Usatîi prezintă o parte din beneficiarii „furtului miliardului” din Kroll 2: Apare în premieră numele Plahotniuc

Liderul Partidului Nostru spune că a intrat în posesia integrală a raportului Kroll-2. Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de facebook imagini cu câteva sumare unde în premieră apare numele lui Vladimir Plahotniuc. De asemenea, apare și fiul ex-premierului Vlad Filat, dar și Ilan Șor, transmite unimedia.info.

Про Kroll 2 , который от нас скрывали.

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Donnerstag, 11. Juli 2019

Potrivit lui Usatîi, e vorba de partea a doua a raportului Kroll 2, are circa 60 de pagini și aici ar scrie clar că Plahotniuc este beneficiarul furtului, iar Șor administrator. De asemenea, liderul Partdului Nostru spune că din documente se demonstrează că Prime TV ar fi fost finanțat din banii furați.
Renato Usatîi spune că mâine dimineața va cere să fie chemat la Parlament pentru a fi audiat și va prezenta deputaților raportul. Acum, Usatîi spune că așteaptă invitația de la Alexandru Slusari. șeful comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare.
Liderul PN afirmă că abia după asta îl va face public. Asta pentru a nu fi acuzat că obstrucționează ancheta legislativului.

1 Comentariu
  1. Radu Druta spune

    Cine i-a transmis lui Renato Usatîi copiile raportului „KROLL 2”: Drochia connecting people http://bit.ly/2L0ycdI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"