NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Replici dure între Marina Tauber și Nicolai Grigorișin: „Spune adevărul despre Orhei și despre creditele pe care le-ați luat”

Candidații Marina Tauber și Nicolai Grigorișin, care au acces în turul doi al alegerilor locale din Bălți, se acuză reciproc. Candidata partidului „Șor” susține că este intimidată și că se încearcă înlăturarea sa abuzivă din cursa pentru funcția de primar. De cealaltă parte, candidatul independent o acuză pe Tauber de minciună și manipulare, arme cu care a reușit să câștige voturile bălțenilor.

„Din partea Marinei vin acuzații murdare. Ea spune că eu sunt candidatul PAS, că am o înțelegere cu Boris Marcoci. Toți înțeleg că după mobilizarea oamenilor ei vor pierde. Ea promite, dar nu știe ce promite. Ea hrănește oamenii cu minciuni, dar oamenii cred în asta. Sunt mai mare, am mai multă experiență de viață și pot să-ți dau un sfat. Înainte de a vorbi ceva despre mine și familia mea, mai întâi gândeștete. Astăzi, voi doriți ca oamenii să uite de miliardul furat. Tu spune ce se întâmplă în Taraclia, Biruința, în ce stare sunt terenurile de joacă pentru copii, spune adevărul despre Orhei, despre crditele pe care le-ați luat acolo”, a declarat Nicolai Grigorișin în cadrul unui breafing de presă.

Tot astăzi, în cadrul unui breafing de presă, Marina Tauber a declarat că împotriva sa a fost lansată o amplă campanie de denigrare și intimidare. Tauber a mai spus că Nicolae Grigorișin, contracandidatul acesteia din turul doi, și candidatul PAS, Boris Marcoci, care s-a clasat pe locul trei la alegerile de duminică, sunt parte a aceleiași echipe, iar competiția între ei a fost una de fațadă și ambii sunt ghidați de același centru de comandă.

„El este un trădător, iar PAS a decis să profite de acest lucru, ca să intre în primăria din Bălți pe ușa din dos. Să nu creadă că noi nu știm cu ce se ocupă ei la Bălți. Știm și vă asigurăm că, imediat cum ajungem acolo, vom face un audit și vom scoate la vedere toate schemele. Iată de ce se încearcă înlăturarea abuzivă a mea din cursă, astfel încât candidatul PAS, care a luat doar 10 la sută din voturi, să ajungă primar la Bălți”, a spus Marina Tauber.

Amintim că la alegerile de Duminică, Marina Tauber a obținut 48,93% din voturi, iar Nicolai Grigorișin s-a ales cu 20,93% din sufragii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata