NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Responsabilitate dublă pentru locuitorii din Corlăteni, Râșcani. Oamenii își aleg președintele și primarul

Responsabilitate dublă pentru locuitorii satului Corlăteni din raionul Râșcani. În turul doi al alegerilor, oamenii își votează noul președinte, dar și viitorul primar. Pentru primărie luptă Svetlana Pruteanu din partea „Partidului Nostru” și Veceslav Bold, candidatul „Partidului Acțiune și Solidaritate”, care în primul tur al alegerilor au acumulat 1400 și respectiv, 1500 de voturi.

La funcția de primar sunt Bold și Pruteanu. Pe cine am ales eu cred că merită să fie primar. Din toți care au fost, el merită. Deoarece este băiat exemplar, cu studii, are experiență și nu o să îl ducă de cap nimeni.

Unii alegători însă, nu prea își cunosc candidații la funcția de primar.

Eu nu știu, cred că merită, ei până acum nu au fost primari niciodată, deja o să vedem, care va fi primar și ce va face. Sunt Veceslav Bold și cu o nevastă tânără, nici nu știu cum se numește.

În sat, da, poate să va schimba ceva. Are studii, îl știe fiecare om, el a lucrat la fabrica de păsări, e un om din sat. Ambii sunt din sat, dar în el mai multă încredere avem.

Cei care au mers la vot, spun că au votat pentru un viitor mai bun în sat, dar și în întreaga țară.

Da, eu astăzi am votat și îndemn toți cetățenii acestui stat să meargă la vot. Dacă vă doriți o schimbare, atunci trebuie să mergeți la secția de vot, și cum a mai spus unul dintre candidați trebuie să luați și un prieten cu voi, pentru că unde-s mulți puterea crește și corupția se sfârșește.

Să avem un viitor mai bun. Și credeți că după aceste alegeri vom avea un viitor mai bun? Așa sperăm, să avem un viitor mai bun și pentru copiii noștri și nepoții noștri.

Vin oamenii, la moment avem 360 de persoane. În primul tur au votat 1212 persoane, asta undeva 48 % din lista electorală, a declarat Lidia Măgurean, Președinta unei secții de vot, Corlăteni.

Amintim că, în primul tur al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu a acumulat 36,16% din voturi, iar Igor Dodon, 32,61% din sufragii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata