NordNews
Avem ce spune

VIDEO // RISE publică probe care demonstrează că Dodon a mințit. „Consultanții ruși”, filmați în sediul PSRM

RISE Moldova publică noi dovezi care demonstrează că Partidul Socialiștilor și în special Ion Ceban a beneficiat de sprijin din partea consultanților ruși, fapt calificat anterior de Dodon ca fiind „un fals”. Este vorba de un video realizat de Igor Dodon în timp ce staff-ul PSRM sărbătorea victoria lui Ion Ceban la primăria Chișinău și în care apar și consultanții politici ruși care ar fi, de fapt, agenți FSB și SVR.

Recent Igor Dodon afirma că PSRM și el nu au apelat niciodată la consultanți străini.

„Nici într-o campanie electorală nu am apelat la consultanți străini. Dar știm că oponenții noștri fac asta. Știm. Și volumul mijloacelor bănești care s-au îndreptat în acest scop. Campania noastră e onesta și curată”, a declarat Dodon zilele trecute, în cadrul unei emisiuni de la N4.

Amintim că în ultimele săptămâni la Chișinău s-a tot vorbit despre desantul de polit-tehnologi ruși care coordonează campania prezidențială a lui Igor Dodon. Au scris despre asta zeci de surse media, dar mai ales centrul Dossier (https://dossier.center/mld/) și RISE Moldova (https://www.rise.md/articol/portrete-la-kremlin/).

Sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"