NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Salvatorii se implică foarte des în aceste zile

Salvatorii și pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în ultimile ore, au fost solicitați în nouă situații pentru a efectua lucrările de deblocare și tractare autoturismelor blocate.
Astăzi în jurul orei 11:00, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a unui autocamion pe traseu la itersectie șoseua Balcani cu strada Petricani din mun. Chsinau. Aceștea au reusit tractarea autocamionului,  dar si alte două automobile derapate. În total, în urma interventiei de la intersecția șoselei Balcani au fost deblocate alte șase camioane și 2 automobile.
Totodata, în după amiaza zilei de azi lucrările de tractare a mijlloacelor de transport au avut loc în mai multe raioane din țară. Salvatorii au efectuat interventii în raionul Basarabeasca, Hîncești, Cimișlia, Orhei. În jurul orei 13:00 salvatorii au inspectat traseul Leușeni- Chișinau. Pe traseu aceștea au deblocat trei autoturisme aflate în dificultate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară. În cadrul Celulei de Criză instituite sunt acumulate informații operative, dar și are loc gestionarea forțelor antrenate.
Salvatorii lucrează în regim sporit pentru a interveni în situații de risc. În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"