NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Scandal la ședința Consiliului Municipal Bălți. Piața agricolă își va păstra locația

Primăria de Bălți s-a răzgândit. Piața agricolă de pe strada Kiev nu va fi mutată în piața de pe strada Caraciobanu (fosta stradă Baiducova). Pentru asta au votat aleșii locali. Se întâmplă după mai multe proteste organizate de vânzători

La ședința de astăzi a Consiliului Municipal Bălți au venit câțiva comercianți, care au pus la dubii intențiile primarului, de rând cu consilierul Sergiu Burlacu. După mai multe dispute, Nicolai Grigorișin le-a promis că piața își va păstra locația. Totuși, autoritățile nu renunță la ideea de a construi un drum nou pe strada Dovator, pentru a reduce traficul pe strada Decebal și Ștefan cel Mare, în orele de vârf.

„V-am lăsat piața. Mergeți la muncă!”, a declarat Nicolai Grigorișin. 

Nemulțumirea oamenilor nu se oprește aici. Vânzătorii nu sunt de acord cu ideea de a amenaja încă o piață angro de legume pe strada Caraciobanu.

Iurie Vlas, administratorul ÎM „Asociația Piețelor Municiăiului Bălți” a îndemnat oamenii să nu se implice în activitatea sa. Potrivit lui, piețele înregistrează profituri tot mai mici și se încearcă remedierea problemei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"