NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Se plimba pe stradă cu droguri de sute de mii de lei. Un bărbat, reținut în flagrant pe o stradă din capitală

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de ,,marijuana”. Fiind documentată activitatea infracțională a bărbatului, polițiștii au acumulate probe concludente ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea substanțelor interzise. Valoare drogurilor ridicate, pe piața tenebră se ridică la suma de 700 000 de lei.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, din comuna Băcioi, forțele de ordine au depistat mijloace bănești, obținute în urma comercializării drogurilor, aproxipativ 2 kg de o substanță narcotică ,,hidroponică”, plante de ,,cannabis” îngrijite și crescute în seră, cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor. Corpurile delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii.
Bărbatul anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care, conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"