NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Sectorul de Poliție din Corjeuți, Briceni, renovat și dotat conform standardelor europene

Tehnică performantă și spații moderne de lucru pentru angajații Sectorului de Poliție din Corjeuți, raionul Briceni. Sediul a fost renovat în conformitate cu standardele europene, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate. Investițiile UE se cifrează la aproape un milion de lei.


Am o părere foarte bună despre acest sector, a devenit foarte accesibil, comodități sunt. Era necesar pentru satul nostru și pentru toți locuitorii din sat, să primim un astfel de ajutor la timp, sunt mulțumită și de cantitate și calitate.

Ei lucrau în primărie, nu aveau așa calculatoare. Acest sector este foarte bun, camerele sunt minunate pentru lucrătorii din poliție. Arată mai bine.

Grație noii tehnici din dotare, polițiștii vor putea presta oamenilor servicii rapide și de calitate. În Sectorul de Poliție din Corjeuți vor activa 10 polițiști, care vor deservi opt localități.

Suntem foarte mulțumiți fiindcă până acum lucram toți în incinta primăriei. Condiții nu prea aveam, lucram cinci persoane la un calculator. Acum avem toate condițiile, avem fiecare calculator, avem mașină de serviciu. Mulțumim UE pentru proiectul dat, spune BUCATCA IVAN, ofițer superior IP Briceni.

Când am venit la sector, inițial noi ne aflam în incinta primăriei, unde era un calculator și un printer la cinci persoane. Era foarte complicat să lucrezi. Ne acomodam foarte greu la condițiile date. Acum suntem foarte mulțumiți când venim la noul sector. Oficiul este renovat după cele mai înalte standarte europene. Suntem mulțumiți de tot, a menționat UNGUREANU GHEORGHE ofițer superior IP Briceni.

Noul sector de poliție, vine să faciliteze cooperarea dintre comunitate și poliție, prin organizarea diferitor activități de educare și suport comunitar.

Până la moment noi am avut birouri în incinta primăriei, dar datorită Strategiei de Dezvoltare a Poliției 2016-2020 cu suportul și acordul Ministerului Afacerilor Interne a fost renovat acest sector la cel mai înalt nivel, conform cerințelor europene, pentru a avea un acces liber și transparent a cetățenilor la servicii mai calitative ale poliției, a adăugat ȘMELEVICI ANDREI, șeful sectorului de poliție din Corjeuți.

Este un eveniment destul de important. După cum ați văzut un sector nou, renovat, pentru angajații poliției. Este un sector, care în continuare va oferi angajaților noștri locuri de muncă, sunt dotați cu tehnică de calcul de ultimă generație și clar că vor presta și servicii mai calitative cetățenilor din localitate, vor activa în acest sector 10 angajați care deservesc opt localități, a declarat SERGIU PAIU, șeful Inspectoratului General de Poliție

În cadrul proiectului „Implementarea conceptului Activității Polițienești din Republica Moldova” urmează să fie renovate 90 de sectoare de poliție din diferite raioane ale țării.

Sectorul s-a renovat în cadrul unui amplu proces de modernizare a sistemului polițienesc. Este un obiectiv al Strategiei de Dezvoltare a Poliției 2016-2020, al cărui obiectiv este modernizarea a 90 de sedii ale sectoarelor de poliție. Am creat condiții necesare pentru angajați, ca ei să presteze servicii de calitate cetățenilor, mai spune CAZACOV VLADIMIR, manager de proiect.

Renovarea Sectorului de Poliție din Corjeuți a fost posibilă în cadrul „Acordului de Finanțare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova” în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"