NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ședință amânată în cazul omorului din Elizaveta. Avocații inculpatului ar fi infectați cu COVID-19

Ședință amânată în cazul omorului din Elizaveta. Avocații lui Vitalie Tătaru, carabinierul care acum jumătate de an a împușcat un tânăr de 23 de ani în ajun de Sfântul Vasile, ar fi infectați cu COVID-19. La ședință s-au prezentat părinții victimei, care s-au arătat nemulțumiți de faptul că nu pot obține dreptate pentru copilul lor.

Un alt motiv invocat a fost că cei doi avocați ai lui s-au îmbolnăvit cu COVID-19. Nu au sală unde să facă ședința de judecată, numai un televizor. Nu mai știm ce să facem, nu avem încredere în nimeni. De împușcat a împușcat, dar de răspuns nu știe a răspunde, s-a plâns mama victimei.

Ședința de judecată a fost amânată pentru marți, 9 iunie. Fratele victimei crede că procesul este tergiversat.

Este un show regizat. Noi credem că ei tărăgănează procesul de judecată, ca după un an să fie eliberat acasă. Trăim într-o țară unde nu este dreptate. Așa e Moldova noastră în ziua de astăzi, unde banii fac totul. Săptămâna aceasta sau viitoare vom face un protest pentru a scoate adevărul la suprafață.

Amintim că, la data de 13 ianuarie, în ajun de Sfântul Vasile, un tânăr de 23 de ani, din satul Elizaveta, mun. Bălți, a fost împușcat mortal într-o încăierare, de către un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri. În prezent, bănuitul se află în arest preventiv.
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"