NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Șefa noului cabinet de miniștri îi îndeamnă pe cetățenii din toată țara să vină duminică la un Marș al poporului

 Astăzi a avut loc briefing-ul susținut de Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu. Șefa noului cabinet de miniștri îi îndeamnă pe cetățenii din toată țara să vină duminică la un Marș al poporului.

„Duminică, la ora 11, veniți în fața parlamentului din toată țara, în marșul poporului, pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins, iar dictatura, de care era imposibil să ne debarasăm, a fost dărâmată. Eliberarea țării de Plohotniuc este Victoria voastră. Nimeni și nimic n-are dreptul să oprească poporul care are dreptatea și legea de partea sa”, a declarat Maia Sandu.
Totodată, noua prim-ministră a atenționat poporul să fie vigilent, deoarece, spune ea: „regimul lui Plohotniuc va face tot ce-i va sta în putere ca să vă împiedice să veniți. Vor amenința șoferii, vor bloca străzi. Pregătiți-vă, veniți din timp.  Vor reuși să oprească mașinile, atunci vom veni pe jos!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"