NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Sergiu Fîntînă, dar și jurnalistul NordNews.md au fost audiați de către polițiști

Jurnalistul NordNews, Nicolai Coșeru a fost chemat la Inspectoratul de Poliție Fălești pentru a fi audiat pe marginea incidentului din seara de 24 noiembrie, în care a fost implicat președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă.

„Am fost audiat în calitate de martor. Oamenii legii au deschis un dosar contravențional pe numele lui Sergiu Fîntînă. Le-am relatat despre toate cele întâmplate în seara zile de 24 noiembrie, atunci când echipa de filmare NordNews l-a surprins băut pe președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă. Sper foarte mult ca oamenii legii, cât mai curând posibil, vor face lumină pe cazul dat, iar ulterior, cei vinovați vor fi trași la răspundere”, a declarat Nicolai Coșeru.

Șeful Serviciu Supraveghere Tehnică și Accidente IP Fălești, Valentin Samson a dispus și audierea în persoană a lui Sergiu Fîntănă, dar și a unor martori, lucrători ai stației Peco din apropierea locului unde a fost surprins, marți, 24 noiembrie, de către echipa NordNews, președintele de raion cu mașina de serviciu. Informația a fost confirmată pentru NordNews de către Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"