NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Și PP ȘOR a intrat în cursa electorală de la Bălți. Marina Tauber: „Bălți își dorește un primar, care va face ordine”(P)

Deputata Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber și-a depus astăzi, candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți. Pretendenta a prezentat toate actele necesare la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale locale. Totodată, membra partidului Șor a declarat va degreva din funcția de ales al poporului pe perioada campaniei electorale.

După o experiență în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, eu pot să declar că nu mai am ce face acoloEu sunt încrezută că Partidul Politic Șor va câștiga la alegerile din 21 noiembrie curent”, a spus Marina Tauber.

Marina Tauber este convinsă că victoria este de partea ei. Deputata a mai adăugat, că pe 21 noiembrie va începe să facă ordine în orașul Bălți. Candidata la funcția de primar a municipiului a promis bălțenilor un complex de distracții cu intrarea gratuită care se va numi BĂLȚILAND.

Noi, deja, ne-am făcut un plan concret și îl vom realiza în data de 21 noiembrie, când voi deveni primar al orașului Bălți.  Trebuie să începem cu modernizarea drumurilor, trebuie să reconstruim parcurile orașului, trebuie să continuăm cu iluminarea stradală. La Bălți o să fie BălțiLand așa cum este în Orhei și cu siguranță o să fie mai mare, și cu siguranță o să fie mai mare pentru că și orașul este mai mare. Un complex mare de distracții gratuite pentru întreaga familie.

Tauber a mai adăugat că experiența anterioară în fruntea primăriei din comuna Jora de mijloc, raionul Orhei, îi va permite  să transforme Bălțiul într-un oraș prosper.

Avem deja modelele care vor fi implimentate aici la Bălți. Bălți își dorește un primar care va face ordine, și dintre toți candidații eu sunt sigură că pot să fac această ordine, și o voi face.” a mai adăugat Marina Tauber.

Marina Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, obținând diploma de licență în 2011 și diploma de master în 2013. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

Alegerile din Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie curent, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia, supărat pe rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, unde a fost votat doar de 10 mii de bălțeni.

 P

Acest material a fost achitat din fondul electoral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata