NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Spitalul Clinic Bălți a primit în dar un aparat de respirație artificială și 300 de combinezoane

Donație importantă pentru Spitalul Clinic Bălți. Liderul PAS, Maia Sandu, împreună cu deputata Doina Gherman, au dăruit instituției medicale un aparat de respirație artificială. Totodată, președintele organizației teritoriale PAS din Bălți, Boris Marcoci, a donat medicilor 300 de costume de protecție.

Maia Sandu, a declarat că, instituțiile medicale din țară sunt prost dotate. În aceste condiții, medicii sunt nevoiți să lupte împotriva COVID-19.

Am fost aici acum câteva zile, am văzut că aici sunt aduși bolnavi din diferite raioane din nordul țării și că este nevoie de mult ajutor. Am văzut spitale care nu au nimic. La Bălți lucrurile stau mai bine, totuși, oamenii au nevoie de susținere. Unele spitale raionale nu au nimic, a declarat lidera PAS, Maia Sandu.

Boris Marcoci le-a urat medicilor sănătate și putere în lupta cu virusul.

300 de combinezoane cu măști pentru spital din Bălți. Dumnezeu să păzească toți medicii de boală. Dumneavoastră vă doresc multă sănătate. Toată stima și respectul pentru medicii noștri, a spus președintele organizației teritoriale PAS din Bălți, Boris Marcoci.

Administrația spitalului din Bălți a menționat, că donațiile sunt importante pentru instituție, mai ales pentru medicii din prima linie, care luptă împotriva coronavirusului.

Ajutorul acordat este foarte important. Cel mai important este să protejăm oamenii, angajații din prima linie, pentru a nu se infecta cu acest virus, pentru a avea puteri să ajute oamenii.
Este un ajutor pentru medicii din prima linie, din linia roșie, a spus administrația spitalului.

Spitalul Clinic Bălți a început să trateze pacienți bolnavi de Coronavirus la 26 martie. Instituția este dotată cu zece aparate de respirație artificială.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"