NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Spitalul de Psihiatrie din Bălți a primit ajutor material în lupta cu COVID-19

Asociația Femeilor Ortodoxe a Episcopiei de Bălți a Mitropoliei Basarabiei, a donat Spitalului de Psihiatrie din oraș 16 mii de lei. Banii sunt predestinați pentru procurarea lucrurilor necesare în lupta cu pandemia. În același timp, clericii din cadrul Mitropoliei, au oferit medicilor fructe, biscuiți și sticle cu apă.

Mulțumesc mult pentru ajutorul acordat celor care stau la straja sănătății”.

Potrivit președintei Asociației Femeilor Ortodoxe din cadrul Mitropoliei Basarabiei, acest suport financiar vine să încurajeze angajații medicali din prima linie.

Am hotărât și noi, cu binecuvântarea PS Antonie, să aducem un mic aport medicilor care acum se confruntă cu o problemă foarte mare, care-și riscă viața”, a spus președinta Asociației Femeilor Ortodoxe, Lucia Cernei.

Administrația Spitalului de Psihiatrie din Bălți spune că este pentru prima dată când societatea civilă oferă ajutor instituției medicale în această perioadă grea.

Sprijinul Societății, sprijilul bisericii, creștinilor în situația dată este foarte importantă, pentru a susține moral pe cei care se află în prima linie. Când este un suport moral, când suntem susținuți de cei din jur, avem puteri și forțe de a ne face lucrul foarte bine”, a menționat medicul șef al Spitalului de Psihiatrie Bălți, Valentina Șchiopu.

Spitalul de Psihiatrie din Bălți numără 436 de beneficiari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"