NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Spitalul din Bălți, dezinfectat gratuit de un agent economic din capitală

Un agent economic din Chișinău s-a angajat să dezinfecteze gratuit spațiile Spitalului Clinic Bălți, instituție medicală unde sunt tratați de COVID-19 peste 50 de persoane. Acțiunea de voluntariat face parte dintr-o campanie care va dura două săptămâni. Antreprenorul urmează să dezinfecteze majoritatea instituțiilor medicale din Republica Moldova care luptă cu coronavirus.


 După ce a dezinfectat mai multe instituții medicale din Chișinău, azi, Pavel Babin a ajuns și la Bălți. Antreprenorul spune că, scopul acestei acțiuni este de a reduce riscul infectării cu coronavirus.

Toți cei care doresc să participe la actul de caritate, financiar sau fizic, ne pot contacta. Noi dispunem de echipament și timp pentru toți doritorii de a ne ajuta.

Lucrările de dezinfectare au avut loc la inițiativa consilierului municipal din Bălți, Sergiu Burlacu. El a declarat că tot mai mulți agenți economici se mobilizează pentru a opri răspândirea virusului.

Am discutat și cu alți agenți economici, să se implice maxim posibil pentru a ajuta cât spitalul cât și oamenii care au nevoie de susținere. În acest sens, un alt agent economic vrea să facă o donație de măști pentru Spitalul din Bălți, un lucru salutabil.

În prezent, în Spitalului Clinic Bălţi sunt internați 54 de pacienți bolnavi de coronavirus. Alte trei persoane așteaptă rezultatele testelor de laborator.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"