NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Stadionul din Glodeni, renovat pe banii statului român

Stadionul din Glodeni a fost inaugurat după reconstrucție. Evenimentul a avut loc ieri, 12 august. Lucrările de reconstrucție au fost susținute financiar de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, înfrățit cu raionul Glodeni. După ceremonia oficială, echipele FC Grănicerul Glodeni și FC Gloria Bistrița au disputat un meci amical de fotbal.

La eveniment au fost prezenți oficiali din țară, dar și de peste Prut –Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ioan Monița, Primarul Comunei Romuli, Bogdan Ivan Gruia, purtător de cuvânt, Gabriel Lazani, manager al Spitalului Județean de Urgenţă Bistriţa Năsăud.
În semn de aleasă prețuire și mulțumire pentru sprijinul acordat,  deputatul Parlamentului R. Moldova, Ion Leucă (ex-președinte al raionului Glodeni) l-a onorat pe Emil Radu Moldovan cu titlul Cetățean de onoare al raionului Glodeni.
 Ion Cojocaru, Președintele raionului Glodeni, și-a exprimat recunoștința față de cei care au fost alături și au contribuit la reconstrucția stadionului, care a durat aproape 2 ani.
Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor de bună credință care au pus umărul la reconstrucția acestui stadion, a menționat președintele.
 Cojocaru a mai menționat că cooperarea dintre județul Bistrița-Năsăud și raionul Glodeni va continua cu alte proiecte sociale și culturale.
Suntem la etapa de achiziție, reparații civile la Liceul „Vasile Coroban”, în valoare de peste 4 mln de lei, și în ultima perioadă pe lângă cabinetul de kinetoterapie, care deja a fost finanțat, în valoare de 25 de mii de euro. Colegii noștri de la Bistrița-Năsăud au luat hotărârea să ne finanțeze cu aproape 90 de mii de euro la procurarea utilajului medical ca aparat radiologic mobil, cabinet de fizioterapie, aparat de respirație artificială, aparat de vizualizare a venelor, etc., a mai adăugat Cojocaru.
 Și primarul orașului Glodeni, Stela Onuțu, e de părere că cooperarea dintre Consiliul Județean Bistrița și Consiliul Raional Glodeni e o inițiativă care va aduce doar rezultate frumoase.
Este o idee binevenită, de fapt o salutăm la maxim pentru că sunt niște investiții făcute în teritoriul orașului Glodeni, chiar dacă stadionul central nu este la gestiunea Administrației Publice Locale, este la balansul Consiliului Raional, dar e binevenită orice activitate, orice investiție. Pe această cale vreau să mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a declarat Stela Onuțu.
 Locuitorii orașului sunt mulțumiți de faptul cum arată acum stadionul.
Orice manifestație care se face pentru oameni, este binevenită, a zis un locuitor al orașului.
Este foarte bine că s-a făcut ceva frumos și au copiii unde să vină să se distreze, a menționat o spectatoare.
Este o inaugurare foarte bună pentru aceste două localități, dar și pentru R. Moldova, nu numai pentru Glodeni, deoarece este un act de binefacere, a menționat un alt locuitor.
Meciul de fotbal amical dintre echipele FC Grănicerul Glodeni și FC Gloria Bistrița s-a încheiat cu scorul de 1:4, în favoarea oaspeților. Ceea ce, probabil, demonstrează încă o dată faptul că bunăvoința și ospitalitatea moldovenilor nu cunoaște limite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"