NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Substanțe narcotice depistate într-un garaj din Soroca

Aproape 700 de plante de cânepă semiuscate și recipiente pentru consumul substanțelor narcotice, au fost depistate într-un garaj din orașul Soroca.  Descoperirea a avut loc în urma percheziționării a trei locații, unde exista informația precum că proprietarii ar fi implicați în diverse activități ilicite.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord, în coordonare cu Procuratura din orașul Soroca, au inițiat un șir de măsuri investigative în cadrul cauzei penale, pornite acum o lună, timp în care s-a monitorizat activitatea a trei locuitori ai orașului Soroca. În rezultat, la sfârșitul săptămânii trecute au fost autorizate percheziții la domiciliile acestora.

Deoarece cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani au dat bir cu fugiții, a fost nevoie de intervenția colegilor de la Detașamentul Situațiilor Excepționale Soroca și Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a facilita accesul în locuințe.

Ca urmare a măsurilor efectuate, într-un garaj au fost depistate opt rânduri de sfori pe care erau agățate 665 de plante canabis semiuscate, îngrijite și special cultivate, cât și ridicate recipiente utilizate pentru consumul de substanțe narcotice.

Echipa de anchetă continuă cercetările pe cazul dat sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și reținerii persoanelor implicate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"