NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Târgul de Crăciun din Bălți își așteaptă oaspeții

Locuitorii orașului Bălți, dar și oaspeții acestuia au posibilitate de a se bucura de feeria sărbătorilor la Târgul de Crăciun, care va funcționa până pe 15 ianuarie.  Oamenii sunt ispitiți de mirosul de vin fiert și copturi, luminițe și muzică de Crăciun.


„Super, super. Avem dispoziție la maxim, ne bucurăm alături de copilași.”

„Înainte de ziua aceasta nu am avut nicio dispoziție festivă, poate doar foarte puțină și văzând toate astea, emoțiile zburdă, fierb și e așa o dispoziție plăcută, de anul nou, e super.”

„Ceea ce ține de alimentație, ceea ce ține de distracția copiilor, adică, ni se pare prea scump.”

„El imediat de la grădiniță: „Când mergem? Când mergem?”.”

„Foarte frumoasă, foarte frumoasă, de sărbătoare. Să înveselească lumea și să fie liniștit în suflet și în inima lor.”

„Super atmosfera. Foarte festiv, foarte vesel. Copilașilor le place foarte mult. Iată, ne-am dat cu mașinuțe. Mergem acum la alte zone de distracție”, spun oamenii.

Zilele astea bălțenii pot găsi în Orășelul de Crăciun porumb fiert la 25 de lei, vin fiert la 10 lei și dulciurile de la 15 lei în sus.

„Pentru copii am pregătit dulciurile, bineînțeles, bomboane.”

„Cele mai bune băuturi pe timp de iarnă. Izvar, care îl numim glintvein. În primul și în primul rând, punem zahăr. După aia îi dăm piper, la fel, după gust, portocală, măr și scorțișoară. În primul și în primul rând, vinul trebuie să fie de calitate, vinul de la Călărași.”

„Noi avem dulciurile turcești. Toate dulciurile sunt de post, făcute din ingrediente naturale. De exemplu, umplătura e din pasta de alune de pădure cu fie migdale prăjite, fie fistic, fie alune de pădure. Deasupra este presărat cu fulgi de cocos sau de ciocolată.”

„Flucsul de oameni e mare. Interesant e totul la noi. Covrigi, dulce, sărat, totul avem. Pop-corn, porumbul fiert, tot ce e mai bun”, povestesc comercianții.

Târgul de Crăciun este deschis zilnic de la 11 dimineața, până la 11 seara. Iar în noaptea de Revelion va fi deschis non-stop.

1 Comentariu
  1. […] Moș Crăciun care abia sosise în țară împreună cu Crăciunița. Totodată, am filmat și Orășelul de Crăciun din centrul Bălțiului, unde oamenii s-au răsfățat cu vin fiert și […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"