NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Tentativă eșuată de contrabandă cu articole vestimentare și produse din tutun

Tentativă eșuată de contrabandă cu produse din tutun. Polițiștii de frontieră au depistat 300 de pachete de țigări într-un camion la volanul căruia se afla un cetătețan al României.

Potrivit oamenilor legii, șoferul a declarat că ar avea doar trei pachete, însă în urma perchezițiilor efectuate au fost depistate 300 de pachete în tapiseria cabinei. Pe numele bărbatului a fost întocmit procese verbale de audiere și constatare a faptelor ilegale, iar bunurile și produsele de tutungerie au fost plasate în camerele de păstrare destinate corpurilor delicte.

Totodată, angajații Inspectoratului General a Poliției informează că au reținut un conducător auto din r. Fălești. Bărbatul de 36 de ani transporta fără careva acte de proveniență/de însoțire mai multe articole vestimentare. În urma perchezițiilor, oamenii legii au depistat mai mulți saci cu îmbrăcăminte și o cutie cu lumânări, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte ce ar confirma legalitatea provenienței.

Oamenii legii cercetează cazurile pentru a elucida toate circumstanțele, identificarea tuturor persoanelor implicate și tragerea acestora la răspundere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"