NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Test Park lansează cotizația de membru. Poți obține o reducere de până la -50% pentru analizele de laborator și serviciile medicale

Ești în căutarea unui laborator medical? Test Park vine cu o noutate de zile mari pentru pacienții săi!

„Test Park, pe lângă faptul că este un laborator de analize medicale, are și o tentă socială și, anume ca serviciile medicale din clinicile private să devină accesibile tuturor. Venim cu o NOUTATE în domeniul medical și al analizelor de laborator din REPUBLICA MOLDOVA! Vei putea beneficia de servicii medicale și analize medicale de laborator cu până la 50% REDUCERE doar la TEST PARK. Pentru că ne dorim ca serviciile medicale și analizele de laborator în clinici private să devină accesibile TUTUROR, azi lansăm COTIZAȚIA DE MEMBRU TEST PARK MOLDOVA”, a declarat Lilia Serbul, membră Test Park.

Această reducere este valabilă și în cazul consultațiilor medicilor Test Park. Achită lunar doar 200 lei și tu și familia ta veți beneficia de servicii medicale și analize de laborator cu până la 50% REDUCERE. Reducerea este valabilă atât pentru tine, cât și pentru maxim cinci membri ai familiei tale!

„Achiți doar 10 euro pentru toată familia și vei beneficia de analize medicale cu până la 50% REDUCERE. Spre exemplu: când vei da analize medicale de 10.000 lei vei achita doar 5000 lei. Cheltuielile tale se vor reduce în jumătate! Numărul de persoane care vor beneficia de acest serviciu este limitat”, menționează Lilia Serbul.

Conectează membrii echipei Test Park și fă plata pentru tine și familia ta, chiar acum direct din aplicația UDS accesând  acest link. Contractul de cotizație se încheie pe un termen de 12 luni.

Test Park – cu grijă pentru tine și cei dragi!

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"