NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Tineri afaceriști din Bălți, cercetați de oamenii legii. Au fost ridicate bunuri de peste 2 milioane de lei

Ofițerii din cadrul Direcției Investigații Nord au deconspirat activitatea ilegală a unui grup de persoane care au pus în aplicare o schemă ilegală de vânzare a produselor fără acte de proveniență în localitățile din nordul țării, în special municipiul Bălți, fapt ce punea în pericol viața și sănătatea cetățenilor.

Marfa era adusă ilegal din Ucraina și depozitată în imobilele ce aparțineau membrilor grupului.

Printre bunuri au fost depistate produse chimice (detergenți), cafea, țigări, băuturi alcoolice, otravă pentru șoareci, dar și diverse ambalaje și recipiente pentru realizarea lor în cantități mai mici.

În rezultatul mai multor percheziții efectuate în bunurile imobile și mobile ale figuranților au fost depistate și ridicate bunuri evaluate la peste 2 milioane de lei și mijloace bănești care se presupune a fi obținute din activitatea ilegală.

Totodată au fost efectuate două percheziții la doi agenți economici din mun. Bălți, în procesul cărora au fost depistate produse analogice.

O parte din marfa ridicată a fost expediată pentru efectuarea expertizei și prezentarea unui raport probatoriu pe caz.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Persoanele suspectate, trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, locuitori ai municipiului Bălți sunt cercetați în stare de libertate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"