NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Toi tineri riscă până la 15 ani de închisoare pentru comercializarea drogurilor

Doi tineri cu vârstele de 19 și 25 de ani, locuitorii ai orașului Criuleni riscă până la 15 ani de închisoare. Aceștia sunt suspectați de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari. Cei doi vincdeau droguri de diferite tipuri prin diverse aplicații telefonice, inclusiv ”Telegram”.


Polițiștii și procurorii din Criuleni au depistat și ridicat 9 pachețele de tip ,,ZIP-LOCK” cu substanțe asemănătoare etnobotanicelor și marijuana, mijloace bănești provenite din comercializarea drogurilor și un cântar electronic utilizat la cântărirea substanțelor narcotice. Acestea au fost ridicate și transmise către Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare pentru efectuarea expertizei.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre suspecți a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare, fiindu-i stabilită pedeapsa de 5 ani închisoare cu suspendare.

Pe numele tinerilor a fost pornită o cauză penală pentru ”Circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar suspecții au fost arestați pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la 15 ani de închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"