NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Tragedie în România. O femeie a murit sub roțile unui tramvai în timp ce încerca să o ajute pe fiica sa în scaun cu rotile

Primele imagini cu tragedia din Arad, unde o femeie a fost omorâtă de tramvai. Victima ar fi încercat să scoată căruciorul copilului cu dizabilități din mijlocul de transport în comun, moment în care a fost prinsă de uși și tărâtă câțiva metri, scrie digi24.ro


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum femeia în vârstă de 55 de ani reușește să coboare scările garniturii, însă nu reușește să coboare și căruciorul în care se afla fiica sa în vârstă de 12 ani, care are handicap. Acela este momentul în care, potrivit imaginilor, dar și martorilor, vatmanul a închis ușile fără să se asigure și a pornit din stație.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească. Imediat, la fața locului au fost chemați medicii care au acordat primul ajutor femeii, dar și fetei sale. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă cadrele medicale nu au mai putut să o salveze, fiindă avem răni extrem de grave.

Fata de 12 ani a fost și ea transportată la UPU de la Spitalul Județean din Arad, însă, din fericire, ea nu are răni și nu a necesitat internare.

A fost deschis un dosar penal și polițiștii continuă cercetările în acest caz.

L-au și testat cu aparatul alcooltest pe vatmanul în vârstă de 31 de ani, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"