NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Trei bărbați, reținuți în urma perchezițiilor efectuate la Bălți. S-au ridicat droguri în valoare de peste 250 de mii de lei

Ofițerii Direcţiei investigaţii Nord a Inspectoratul Național de Investigații (INI), Inspectoratului de Poliție Bălţi și procurorii Procuraturii Bălţi, anunță că au demascat activitatea infracțională a unui grup de persoane care, ar fi cultivat și înstrăinat droguri în proporţii deosebit de mari pe teritoriul raionului Ialoveni şi zona de nord a țării, scrie zdg.md.

Potrivit reprezentanților poliției, pe parcursul a cinci luni, polițiștii au întreprins măsuri și acțiuni de urmărire penală pentru deconspirarea activității. Astfel, polițiștii au stabilit că suspecții cu vârsta cuprinsă între 35 și 50 de ani, ar fi pus în circulație marijuana.

Ca urmare a perchezițiilor în depozite, automobilele și domiciliile suspecților, polițiștii au ridicat marijuana, plante de cânepă, telefoane mobile, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor. Valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie  250 000 de lei.

Trei suspecți au fost reținuți. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune  se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata