NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Trei șoferi din Bălți vindeau droguri în troleibuze și autobuze

Polițiștii de investigașie din Bălți și Fălești  în colaborare cu procurorii  au deconspirat activitatea unei grupări infracționale specializată  în comercializarea drogurilor, în zona de nord a țării. Cei șase suspecți cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani au fost arestați pentru 30 de zile.

Trei dintre cei șase suspecți sunt șoferi de troleibuze și autobuze la Bălți, printre ei este  și organizatorul grupării criminale.  

Potrivit polițiștilor, comercianții de droguri videau marfa chiar în unitățile de transport pe care le conduceau. De asemnea, substanțele psihotrope era comercializate și în alte locuri.

În urma a 14 percheziții efectuate pe teritoriul raionului și orașului Fălești, precum și în mun. Bălți, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2 kg de marijuana, metadona, substanțe narcotice de tip SPICE, pastile „Tramadol”,  pastile cu inscripția M 17,  seringi cu 5 ml de soluție de opium, obiecte artizanale pentru folosirea drogurilor, pachețele  pentru ambalarea acestora, telefoane mobile precum  și cartele SIM  cu care banuiții comunicau atât între ei cât și cu alte persoane despre comercializarea drogurilor.

Dacă drogurile ar fi ajuns pe piaţa neagră, suspecții  ar fi câştigat circa 300 mii lei. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"