NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Triplu omor la Bălți. Ce spun vecinii despre victime  

Un tânăr de 21 de ani, din orașul Tiraspol, a fost reținut în această dimineață la Bălți. El este suspectat de triplu omor. Victimele sale sunt o femeie și doi bărbați. Pe corpul acestora polițiștii au depistat semne de moarte violentă. Iar pentru a ascunde urmele ucigașul a dat foc la locuință. Potrivit vecinilor, victimele sunt stăpâna casei de 35 de ani și concubinul ei de 44 de ani. Nu se știe cine este cea de-a treia jertfă.

„Vecinul aici își hrănește câinii. El vine la ora  șapte dimineața. După ce i-a hrănit, a observat că din geam iese fum. El a și chemat  ambulanța și pompierii. N-au permis accesul pentru că erau imagini terifiante, corpuri arse.”
„Ieri am văzut-o pe ea. Era lângă casa cu cinci nivele și ne-am salutat. Era acolo cu niște fete și ea a făcut complimente la o fetiță acolo. A fost bine. Nu aveam probleme cu vecina. Poate… eu știu… acolo ce ei aveau în casă. Noi nu știm. Totul a fost normal. Uneori, probabil și servea,” au aspus oamenii.

Persoanele care au cunoscut victimele sunt șocate.

„Atât de tineri. Doamne …Este oribil, strașnic.”
„Cu noi foarte bine să comporta, se saluta. După ce a decedat soțul… a dat pe la mine. Viață de mahala. Tragedia e foarte mare pentru toți vecinii. Noi suntem toți în șoc. Iată tremur… Am luat multe pastile și de inimă și de tensiune. Trei trupuri odată în casa asta, ceva groaznic.”

Poliția a reținut presupusul autor al crimei. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani din Tiraspol.

„Pe urme fierbinți oamenii legii au depistat suspectul. Acesta este un bărbat de 21 de ani  originar din Tiraspol. Pe teritoriul Moldovei nu are un loc permanent de trai. El a fost reținut pentru 72 de ore. El și-a recunoscut vina,” a declarat Eugenia Molceanov, ofițer de presă IP Bălți.
„După comiterea crimei făptașul a intenționat să ascundă urmele infracțiunii prin incendierea casei. In pofida acestui fapt, s-au păstrat vătămările corporale vizibile. Am constatat că moartea victimelor a fost violentă. La momentul de față făptașul este identificat,” a menționat Alexandru Celac, Șef-adjunct al Procuraturii Bălți.

Dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată, acesta riscă până la 20 de ani de pușcărie. În prezent, el este reținut pentru 72 de ore.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"