NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un bărbat a fost lovit în plin de un autobuz la Bălți

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bălți, a ajuns la spital, în această seară, după ce a fost lovit de autobuz. Accidentul a avut loc pe șoseau de centură, mai exact, în apropiere de o fabrică de automotive.

 

Potrivit șoferului autobuzului, care circulă pe ruta 25, bărbatul se deplasa haotic pe marginea carosabilului.

 „Pe aici mergea bărbatul. Un prăpădit, probabil, un boschetar … s-a aruncat în fața autobuzului. Șoferii automobilelor de pe contrasens au văzut totul”, spune Iurie Tarlapan, șoferul autobuzului.

Taxatoarea din uninatea de transport mărturisește că în timpul impactului se afla în spatele salonului și a auzit o bubuitură.

Împărțeam bilete în spate, la un moment, am auzit o bubuitură. Am crezut că cinev a aruncat ceva în parbriz, povestește Aliona Tarlapan , taxatoarea.

În urma accidentului, parbrizul și farul din drepta al autobuzului au fost deteriorate, iar la fața locului au intervenit un echipaj de medici și unul de poliție.
Medicii de la Spitalul Clinic Bălți au declarat că bărbatul este internat în secția de chirurgie, iar specialiștii fac tot posibilul pentru ai salva viața.

3 Comentarii
  1. […] Accidentul a avut loc pe șoseau de centură, mai exact, în apropiere de o fabrică de automotive, transmite medianews.md cu referire la Nordnews.md. […]

  2. […] Potrivit șoferului unității de transport, care circulă pe ruta 25, pietonul se deplasa haotic pe marginea carosabilului. La un moment dat, acesta s-ar fi aruncat în fața autobuzului, fapt care ar fi fost observat, potrivit lui, și de către alți participanți la trafic, notează nordnews.md.  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata