NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un bloc de locuit cu 9 etaje din Otaci s-a prăbușit în urma unei explozii

Tragedie pentru locatarii unui bloc din Otaci, a căror apartamente s-au surpat . Catastrofa a  survenit în urma unei explozii. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, toți oameni au fost evacuați la timp. 
Președintele Igori Dodon a anunțat pe pagina sa de facebook,  în urma incidentului, că va fi constituită o comisie pentru situația de urgență. Dodon promite că toți cei care au avut de suferit vor fi ajutați.

Только что в Атаках рухнула часть девятиэтажного дома

Только что в Атаках рухнула часть девятиэтажного дома.Срочно собирается комиссия по чрезвычайным ситуациям. Очень хорошо, что вовремя отреагировали и успели оперативно эвакуировать жителей.Обошлось без жертв.Все районные службы были подняты по тревоге.Поможем всем кто остались без крыши надо головой. Обещаю.

Gepostet von Igor Dodon am Mittwoch, 19. Juni 2019

2 Comentarii
  1. […] că, în seara de 19 iunie 2019, o parte a unui bloc de locuit cu nouă nivele de Otaci s-a surpat, iar clădirea vecină a fost avariată. Catastrofa a  survenit în urma unei explozii. Locuitorii […]

  2. […] că, în seara de 19 iunie 2019, o parte a unui bloc de locuit cu nouă nivele de Otaci s-a surpat, iar clădirea vecină a fost avariată. Catastrofa a survenit în urma unei explozii. Locuitorii […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata