NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un BMW X6 ticsit cu ţigări de contrabandă, depistat de poliţiştii de frontieră Sculeni

Poliţiştii de frontieră au dejucat planurile unui conaţional de a transporta ilegal ţigări în România. Tentativa a avut loc în această noapte în punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Puţin după miezul nopţii, la pista de control pe sensul de ieşire din Republica Moldova s-a prezentat un tânăr de 29 de ani, la volanul unui BMW X6. Şoferul este domiciliat în municipiul Chişinău şi are şi cetăţenia României.

În baza informaţiilor acumulate de ofiţerii de investigaţii ai Directiei investigaţii speciale a IGPF, poliţiştii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului, persoanelor şi bagajelor acestora. A fost implicată şi echipa canină a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sculeni, în componenţă cu patrupedul Cash.

În rezultat, camuflate în puntea din spate a automobilului, au fost depistate 87 100 de ţigarete de marcă Kult Slims cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal.

Amintim că acum două săptămâni, în punctul de trecere a frontierei Sculeni a fost anihilat un caz de trafic ilegal de ţigarete, unde era implicat un autoturism de aceeaşi marcă. La fel, cercetat a fost un tânăr cu dublă cetăţenie, a R. Moldova şi României.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"