NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un camion plin cu fier vechi s-a răturnat în apropiere de Bălți. Șoferul s-a ales cu o sperietură zdravănă

Un camion încărcat cu fier vechi, care venea din România, s-a răsturnat  în această dimineață, în apropiere de satul Corlăteni, raionul Râșcani. Șoferul urma să ajungă cu marfa la Uzina Metalurgică din Rîbnița, însă din cauza unei defecțiuni tehnice, s-a inversat. Conducătorul auto în vârstă de 55 de ani s-a ales doar cu o sperietura zdravănă.


După iversare, TIR-ul s-a târât încă 40 de metri. Parbrizul acestuia a fost făcut cioburi, iar fierul uzat din remorcă s-a împrăștiat pe acostament. Nenorocirea s-a întâmplat din cauza unei defecțini tehnice, mai exact, a cedat suspensia  unei roți din spate.
 

Vezi cât e de lat și gros resortul, a crăpat. A crăpat și al doilea. O crăpat unul și camionul am început să piardă echilibrul. Dar când a cedat suspensia la cea de a doua roată, prima s-a blocat. Plus greuta și curba, în consecință, m-am răstunat, a spus șoferul Alexandru Eremeev.

Unul dintre martorii nefericitului incident a fost ginerele șoferului.

Eu mergeam înainte, tata din urma mea.  În retrovizoare am văzut o lumină. L-am telefonat, el nu ridica receptorul. Și am înțeles că ceva s-a întâmplat. Am ieșit din TIR și am fugit la el. Când m-am aropiat, era deja un grup de șoferi care îl scoteau. Tata era un pic șocat, a precizat ginerile șoferului.

Șeferii care i-au sărit în ajutor  afirmă că  suspensia autovehiculului a cedat  din cauza drumurilor proaste.

Drumurile sunt foarte rele, sunt proaste făcute, uitați-vă ce gropi. Domnului i-a crăpat un resort de la amortizator și din cauza gropilor s-a produs un așa incident, a menționat un șofer.

În ultimile 24 de ore, în regiunea de Nord a țării s-au produs  două accidente rutiere cu tamponarea a doi pietoni.  Ele au avut loc în raionul Soroca și Râșcani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"