NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Un film cu o fată fermecătoare” va putea fi vizionat la teatrul din Bălți

În cadrul Zilelor Filmului Românesc, la Bălți va fi prezentată pelicula „Un film cu o fată fermecătoare”, în regia lui Lucian Bratu. Filmul, emblematic pentru perioada anilor `60, are în prim-plan o tânără (Margareta Pâslaru) care a picat examenul la teatru şi îşi foloseşte farmecul personal pentru a dovedi că poate fi actriţă. Astfel, ea încearcă să se apropie de mai mulţi bărbaţi: un regizor de filme publicitare, un inginer descoperit la întâmplare în cartea de telefon şi un regizor secund.

Urmăriți filmul Duminică, 24 octombrie, ora 17.00, la Teatrul Național „Vasile Alecandri” din Bălți.

Zilele Filmului Românesc se desfășoară la Bălți în acest weekend, pe 23 și 24 octombrie. Astfel, publicul va putea urmări două dintre cele mai importante filme românești ale ultimului an, dar și un film clasic. Proiecțiile vor avea loc la Teatrul Național „V. Alecsandri”, iar intrarea va fi liberă.

Zilele Filmului Românesc au avut loc la Chișinău, Nisporeni, Călărași și continuă, în următoarea perioadă la Bălți, Cahul și Soroca.

Zilele Filmului Românesc reprezintă un eveniment organizat de Asociaţia Cineaştilor Independenţi „Alternative Cinema” din Republica Moldova și casa de producţie Rova Film din România.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Moldova, Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova, Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău și Uniunii Cineaştilor din România.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata