NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un incendiu uriaș a izbucnit într-un mall din suburbiile Moscovei

Într-un mall din suburbiile Moscovei a izbucnit un incendiu uriaș. Totul s-a întâmplat la 6 dimineața și s-a extins pe o suprafață de aproape două hectare. Autoritățile cercetează cauzele, printre care ar fi și posibilitatea unei incendieri intenționate. 

Ministrul Situaților de Urgență din Rusia a menționat că, arde o suprafață de aproximativ 17 mii de metri pătrați, iar intervenția pompierilor este complicată de modul în care construcția a fost ridicată, având în federe și faptul că acoperișul centrului comercial s-a prăbușit.

Potrivit agenției Interfax, procuratura din regiunea Moscova a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului. Din primele informații, nu au fost raportate victime. De asemenea, autoritățile mai transmit că nu s-au înregistrat niveluri în exces de substanțe nocive în atmosferă.

În videoclipurile postate pe rețelele de socializare se observă cum o explozie distrugea întreaga fațadă a centrului comercial. De asemenea, agenția Ria Novasti transmite, citând autoritățile care acționează pentru stingerea focului, faptul că incendierea intenționată a centrului comercial este printre posibilele cauze.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"