NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un minor a lansat o petardă și a provocat un incendiu în raionul Ungheni

Acoperișul unei case din satul Zagarancea, raionul Ungheni a luat foc după ce un minor a lansat o petardă. Pentru stingerea incendiului la fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri. Incidentul s-a produs în seara de Anul Nou.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul s-a răspândit de la acoperișul construcției auxiliare către acoperișul casei.

„Pompierii au reușit lichidarea incendiului, fără ca flăcările să nimicească bunurile din interiorul casei de locuit. În urma arderii a fost afectat acoperișul construcției auxiliare, dar și aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei”, se arată într-un comunicat emis de IGSU.

Din fericire, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Primele cercetări au stabilit că focul a izbucnit după ce o petardă a fost lansată de un minor, care în cele din urmă a aprins acoperișul anexei”, se mai arată în comunicat.

IGSU îndemnă oamenii să respecte bazele securității vieții și să evite lansarea focurilor de artificii, în special în preajma spațiilor de locuit.

Atenționăm oamenii care au în grijă copii să se pătrundă de responsabilitate și să nu le permită lansarea petardelor și focurilor de artificii”, au conchis salvatorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"