NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un minor beat a jefuit o tânără în capitală

Un minor din capitală, în vârstă de 17 ani, a jefuit o tânără în plină stradă. Făptașul și-a recunoscut vina și a menționat că era în stare de ebrietate și nu își poate explica acțiunile. Acum, acesta riscă închisoare.

„La 17 octombrie, în jurul orei 22:00, o tânără în vârstă de 24 de ani, a solicitat intervenția polițiștilor sec. Buiucani, pentru a interveni și reține persoana care a deposedat-o în mod deschis de geanta în care se aflau bunuri materiale. Angajații poliției imediat au reacționat și s-au deplasat la locul comiterii infracțiunii, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului, victima a comunicat că în timp ce se deplasa pe str. C. Ieșilor, de la spate o persoană necunoscută i-a sustras geanta și a fugit într-o direcție necunoscută. În urma măsurilor întreprinse de ofițerii secției investigare infracțiuni, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut”, se arată într-un comunicat al poliției din Chișinău.

Minorul și-a recunoscut vina și a menționat că era în stare de ebrietate și nu își poate explica acțiunile.

Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, iar pentru fapta comisă el riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata