NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un șofer beat nu a oprit la semnalele polițiștilor de patrulare. A fost prins după o oră la Bălți

Un șofer a fost autorul unei scene care se putea solda cu consecințe grave. Acesta a evitat indicațiile polițiștilor de patrulare de a stopa și a mers cu o viteză excesivă spre Bălți.

Aseară, pe traseul din apropierea satului Bravicea din raionul Călărași, polițiștii de patrulare au stopat o Toyota care era condusă haotic, însă șoferul a accelerat și și-a continuat deplasarea în direcția municipiului Bălți.

După aproximativ o oră, în Bălți, șoferul de 32 de ani a tamponat mașina într-un indicatorul rutier și a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost încătușat de polițiști. Acesta a refuzat să fie testat alcoolscopic.

În prezent, este documentat penal pentru refuzul, împotrivirea sau eschivarea de la testarea alcoolscopică care, conform legislației, se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Mai mult, acesta riscă și amendă de la 17 500 la 25 000 de lei, pentru neîndeplinirea indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"