NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un șofer beat și fără permis de conducere era cât pe ce să lovească un microbuz de rută la Soroca

Un șofer beat criță și fără permis de conducere a fost stopat de un alt conducător auto după ce circula cu viteză excesivă în raionul Soroca. Incidentul a avut loc astăzi, după ora 13.00. Potrivit martorului, șoferul nedisciplinat se deplasa cu 150 de kilometri la oră și era cât pe ce să lovească un microbuz de pe ruta Soroca-Otaci. Acesta a refuzat testarea alcoolscopică.

Cazul a fost transmis în emisie directă de către martorul ocular.

„Mă deplasam în urma acestui șofer. Am obesrvat că nu conducea corect. Avea viteza de 150 de km la oră. Cu greu l-am stopat. Este servit și nu oleacă, dar chiar tare. El spune polițistului că lucrează în poliție și că lui i se permite. El a sunat deja la cumetri să ceară ajutor. Mașina este plină de alcool. La un moment dat șoferul a fost la un pas de a ajunge în șanț și să lovească un microbuz”, a spus martorul.

Bărbatul conducea un Mercedes având în mașină doi pasageri, la fel în stare de ebrietate. Mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specializată.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție pentru a documenta cazul. Șoferul a fost escortat la inspectorat.

Reținerea a unui șofer în stare de ebrietate, în Raionul Soroca

Astăzi 9 Septembrie în Raionul Soroca a fost observat un șofer în stare de ebrietate, după care a fost stopat de Inspectoratul de Poliţie Soroca

Gepostet von TrassaMD am Mittwoch, 9. September 2020

Gepostet von Илья Валерьевич am Mittwoch, 9. September 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"