NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un tânăr de 25 de ani din Bălți, strivit mortal de mai multe plăci de granit

Tragedie la Bălți. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, iar doi bărbați au fost grav răniți, după ce mai multe plăci de granit au căzut peste ei, în timp ce le descărcau dintr-un TIR. Incidentula  avut loc pe strada Ștefan cel Mare 160 din oraș. Potrivit salvatorilor, victimele au rămas blocate între plăcile de granit cu o greutate de peste 1,5 tone.


La fața locului s-au deplasat GOUP din cadrul IP Bălți, inclusiv și conducerea IP Bălți, Procurorul procuraturii mun. Bălți, echipa de salvatori din cadrul DCS-2 Bălți, și echipa de asistență medical, care ajungând la fața locului au constatat că, pe teritoriul fostei uzine ”Electrotehnice” din Bălți, se îchiriază un depozit de către SRL ”SMOOTH-MARBLE”, întreprinderea cărui se ocupă cu prelucrarea, tăerea pietrei.

Pentru că nu au respectat regurile de siguranță în timpul descărcării din remorcă, un colet a căzut peste bărbați. În rezultatul incidentului un tânăr de 25 de ani a decedat pe loc, iar ceilalti doi bărbați de 34 și 35 de ani au fost transportați la Spitalul Clinic Bălți.

Poliția cercetează cazul.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"